Egy sokoldalú szerszám a szintező lézer

Egy sokoldalú szerszám a szintező lézer

Bármilyen belsőépítészeti projektnél, alapozásnál és egy sima felújításnál is a precíz kivitelezés a legfontosabb. Ezért sem hiányozhat egyetlen ilyen munkaterületről sem a szintező lézer. A Bosch mérőműszer egyszerűen kezelhető, hihetetlenül pontos, nagyon tartós és számos helyzetben garantálja azt a végeredményt, amire a tulajdonos vágyik. Kétségtelen, hogy a segítségével a legegyszerűbbé válik sokféle mérési feladat. A szintező lézer a robusztus kialakításának köszönhetően ellenáll az építkezések zord körülményei között felbukkanó hatásoknak.

Teljesen mindegy, hogy szintezésről, területmérésről, távolságmérésről vagy épp a szögek és lejtések meghatározásáról van szó, ebben a masinában csalódni nem lehet. A sokoldalúságát igazolja, hogy különféle anyagok helymeghatározása sem okoz gondot, illetve a hőmérséklettel kapcsolatos mérések is könnyen elvégezhetők. Az építési lézerek között két fontos kategória áll rendelkezésre. Attól függően, hogy milyen feladatokhoz kell a berendezés, az ember dönthet a forgó vagy rotációs lézer mellett. A Bosch robusztus és könnyen használható szintező lézer terméke beltéri és kültéri munkáknál is könnyedén kézben tartható. Még egy többszáz négyzetméteres területen sem okoz gondot ennek a kezelése.

Cirkula lap laminált padlófajtákhoz

A laminált padló szép, egyszerűen lerakható és a vágása sem túlzottan nehéz, ha adott a megfelelő vágótárcsa. Az asztalosok a cirkula lap hiányában hozzá sem kezdenek a munkához, hiszen tudják, hogy a vágás ezzel a legegyszerűbb. Melyiket érdemes választani? Itt is kiváló terméket kínál a Bosch. A Best for Laminate cirkula lap a hosszú élettartamával nagy kedvenc.

A speciálisan illesztett mikroszemcsés keményfém és a speciális proteQtion-bevonat kombinációja adja a laminált padlódeszka mindkét oldalán a különlegesen tiszta eredményt. A cirkula lap bemutatásakor érdemes említeni a rezgéscsillapító külalakot, ami gondoskodik a halkabb és precízebb vágásról. Nagy előny még a dilatációs bemetszések megléte, amik hozzájárulnak a maximális pontossághoz és a nagyfokú lapstabilizáláshoz.

0 Comments