Hogyan néz ki belülről egy búvóhely a 8. kerületben?

Hogyan néz ki belülről egy búvóhely a 8. kerületben?

A VIII. kerület megújulón részén hangulatos búvóhely várja. azokat a párokat, akik szeretnének egy kicsit kikapcsolódni, pár kellemes órát együtt eltölteni. Az új építésű lakásban minden párnak lehetősége nyílik arra, hogy csak. egymásra figyeljenek, egymásnak szenteljenek pár órát az életükből. Ezekre a meghitt pillanatokra igen nagy szükség van, hiszen sokszor kapcsolatokat menthet meg. Pár órában ki lehet zárni a külvilágot, egymást kényeztethetik a párok. Itt senki sem fog benneteket megzavarni, csak ti lesztek kettesben. A VIII. kerületi kis lakás igen jól felszerelt így ide csak magatokat kell hozni, semmi mást.

A lakásban lévő nappaliban nagyképernyős televízió vár rátok, ahol esténként mozizhattok. A fürdőszobában kényelmes és modern sarokkád, a hálószoba extrán berendezett. A lakás teljes felszerelése a kényelmet szolgálja. Itt minden a kényeztetésről és a romantikáról szól. A hálószobában extra nagy méretű az ágy, így biztosan kényelmesen elfértek. A nappaliban egy szintén kényelmes és nagy kanapé került elhelyezésre. A luxus körülményeket kedvelőknek kifejezetten ajánljuk ezt a lakást. Már nagyon sok pár igénybe vette a szolgáltatást, hiszen sokan döbbennek rá arra, hogy bizony az otthontól távol érdemes csak romantikázni.

 

A dolgos hétköznapok, a zsibongó gyerekek, a szülők vagy a nagyszülők jelenléte egyáltalán nem kedvez a romantikus pillanatoknak. A mai rohanó világban szükség van arra, hogy a párok néha együtt is kikapcsolódhassanak tanúk nélkül. Ezeket az intim pillanatokat már senki sem veheti el tőletek. Foglaljátok le minél előbb a luxus lakást és kezdjétek meg a páros hosszú hétvégéteket. A helyszínre érkezve ki lehet egyenlíteni készpénzben vagy akár SZÉP kártyával is a lakás bérleti díját. Ez a pár óra biztosan csak rólatok fog szólni, hiszen csak kettesben lesztek. A romantikus hétvége vagy éjszaka után kapcsolatotok is újra a régi lesz.

0 Comments