Inozitol porral az inzulinrezisztencia ellen

Inozitol porral az inzulinrezisztencia ellen

A nyugati társadalmak életstílusa miatt jó néhány civilizációs betegség ütötte fel a fejét. Elbújni a világ elől nem túl életszerű, inkább meg kell akadályozni ezeknek a betegségeknek a kialakulását, vagy ha már léteznek, akkor kezelni őket. Az inozitol por eredményesen harcol az inzulinrezisztenciával, ami elképesztő károkat tud a szervezetben tenni. Sokan nem tudják pontosan, hogy mit takar az inzulinrezisztencia fogalma, de röviden összefoglalva a cukorbetegség előszobája.

A meglehetősen ijesztő megállapítás nem kell pánikot keltsen, mert ez a betegség diétával, mozgással és olyan étrend-kiegészítőkkel, mint az inozitol por, kordában tartható. Ezzel megakadályozhatjuk a súlyosabb betegségek kialakulását. Az inzulinrezisztenciát úgy kell elképzelni, mint a dominót, azaz ha egyszer megtámadja a szervezetet, betegségek egész sorát indíthatja el. Az inozitol por pont ezt a jelenséget tudja megakadályozni az N-acetil-cisztein, az alfa-liponsav, a fahéjkivonat és a króm együttes erejével.

A ciklus zavarai manapság rengeteg nőt érintenek. Ezek a problémák bármelyik életkorban megjelenhetnek, és a kellemetlen tünetektől az életminőséget megrontó betegségekig rengeteg panaszt okozhatnak. A ciklusbarát krém használata organikus alternatívát kínál a gyakran mellékhatásokkal járó hormonpótló gyógyszerekre. Nem is gondolnánk, hogy a nők megközelítőleg 90%-a ösztrogéndominanciával küzd. Mielőtt legyintenénk erre a kijelentésre, gondoljunk csak bele, hogy milyen környezeti hatások érik nap mint nap a szervezetünket.

A progeszteron természetes pótlása lehetséges a ciklusbarát krém használata révén. A megfelelő mennyiségű progeszteron azért fontos, hogy visszaállítsa a hormonális egyensúlyt, ami a szintetikus, ösztrogén hormonként viselkedő vegyületek miatt borult fel. Mivel a legtöbb tisztítószerben és élelmiszerben megtalálhatók, ezért a mai világban ezek sajnos elkerülhetetlenek. A ciklusbarát krém használata teljesen biztonságos, mivel nem tartalmaz tartósítószert, teljesen természetes.

0 Comments