Milyen színű legyen a női bakancs?

Milyen színű legyen a női bakancs?

Amikor vásárolni mész, akkor nem mindegy, hogy milyen színű ruhadarabot szerzel be. Általánosságban elmondhatjuk, hogy mindennek megvan a tökéletes színe, így csak azt kell eldönteni, hogy mi jellemzi a ruhatáradat. Egy ideig elfogadott volt, hogy a női bakancs inkább fekete színben volt kapható, mivel ez passzolt a téli árnyalatokhoz.

Viszont, ha végigsétálsz a kirakatok mellett, akkor azt fogod tapasztalni, hogy egyre többen választják a világosabb színeket is. Megéri? Az eső, a hó és a kosz nem szokott jó hatással lenni a kellemes árnyalatokra, de szerencsére nem kell mindennap tartanunk tőle. Az időjárás terén a változás Magyarországot is elérte, így nem mindig esik valami.

Ha napos időt fogsz ki a sétához, akkor nyugodtan választhatod a világos női bakancsat, miközben a komorabb időben előveheted a feketét. Ma már több színű és stílusú ruhád is lehet, ráadásul mindegyikhez nagyszerű áron juthatsz hozzá. Innentől kezdve csak arra kell figyelned, hogy vízálló modell is legyen közöttük.

0 Comments