közepes bőrönd

Utazó társadalom lettünk, hiszen ma már nincs, ami megállítson bennünket. Rengetegen vallják, hogy szinte a repülőgépen élik az életüket, csak csomagolni járnak haza. Ehhez az életformához a közepes bőrönd felel meg leginkább.

Amikor csupán néhány napra vagy egy hétvégére szólít el a kötelesség, felesleges nagy utazótáskát húzni magunkkal. A leginkább megfelelő méret a 60-69 centiméteres, ami közepes nagyságnak számít. Jelzik ezt még a ruhákhoz hasonlóan M jelzéssel is. A Táskaweb kínálatában rengeteg utazótáska található, különböző gyártóktól, különböző árkategóriában. Az árak természetesen a kialakításuktól, illetve tartósságuktól is függnek.

Közepes bőrönd kapható kifejezetten erős külső felületkialakítással is, ami kiválóan bírja a repülők csomagterének összes kihívását. Nagyszerű lehetőség a szettek megvásárlása is, hiszen ilyenkor egy nagyobb és egy kisebb vagy éppen, 3 különböző méretű bőrönd vásárlását ejthetjük meg, általában jutányosabb áron. Webshopunk gyakran kínál akciós táskákat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük