marketing

Elégedetlen vagy céged teljesítményével? A kezdetekkor megálmodott célok még mindig fényévnyi távolságban vannak? Könnyen lehet, hogy az ok nem másban keresendő, mint a netes jelenlét hiányában. Nem elég, ha rendelkezel saját weboldallal, ugyanis az folyamatos odafigyelést igényel. Hallottál már a közösségi médiában rejlő erőről? Miért ne használnád ki azt és állítanád saját szolgálataidba?

Az online marketing iránt napjainkban minden korábbinál többen érdeklődnek. Nem véletlen, hiszen a szolgáltatásokról, termékekről többet megtudni vágyók a világhálót hívják elsőként segítségül. Saját példádból is bizonyára tudod, hogy ha a kereső első egy-két oldalán rálelsz a megfelelő áruházra, szolgáltatóra, akkor magától értetődő, hogy nem keresgélsz tovább. Tény tehát, hogy ha céged nincs a Google találati listájának előkelő helyén, azzal sok lehetőséget elvehetsz magadtól. De miért kellene ennek így történnie, amikor napjainkban akár profikra is bízhatjuk az online marketing terén felmerült feladatokat?

Fontos tisztában lenni azzal, hogy akár egy régóta meglévő weboldal is lehet eredménytelen, méghozzá a folyamatos odafigyelés és a szakértelem hiányában. A Dog & Pony szakemberei azt javasolják, hogy elsőként minden esetben a korábbi online marketing stratégiát kell felülvizsgálni és szükség esetén akár az alapoktól újraépíteni a honlapot. A keresőoptimalizálás legalább olyan nélkülözhetetlen feladat, mint a közösségi és más hirdetési módszerek alkalmazása.

Hazánkban több mint ötmillió internet felhasználó böngészi nap mint nap a világhálót. Az okostelefonon, asztali gépen, tableten is elérhető internet vásárlás, szórakozás, kapcsolattartás, vagy szolgáltatások iránti tájékozódás terén egyaránt elsőszámú platformnak számít. Nem csak felhasználóként, hanem vállalkozóként is mindenképpen érdemes kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. Az a cég, amely manapság nincsen jelen az interneten, tulajdonképpen le is húzhatja a rolót, vagy legalábbis hosszú távon biztosan nincsen jövője.

 

Weboldalkészítés, keresőoptimalizálás, tartalommarketing kapcsán érdemes olyan szakembereket választani, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek az online marketing területén és az aktualitásokat ismerve szolgálják ügyfeleik igényeit. A profizmus mellett a folyamatos odafigyelés is nélkülözhetetlen, hiszen a marketing célok a webes felületen nagyrészt csak így érhetőek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük