Ha kíváncsi arra, hogy melyek a legkedveltebb ajándékok pároknak, akkor itt megtudhatja. A párok egy év során több alkalommal is meglepik egymást egy-egy apróbb ajándékkal, de az évek múltával érdemesebb egy sokkal konkrétabb ajándékkal előállni. Valentin napon nem érdemes a virág és pezsgő típusú ajándékokban gondolkodni, hiszen ma már ennél sokkalta izgalmasabb meglepetések is várják a párokat. A hétvégi wellness sem annyira nyerő már, hiszen ennek is lejárt már az ideje. Sokan elunták azokat a lehetőségeket, amelyeket folyamatosan évről évre felkínálnak számukra. Pontosan ezt az űrt hivatott betölteni az Élménypláza a pároknak szóló élmény vouchereivel.

Az Élménypláza pároknak kínálja az offroad programját, amely túrát egy quadon tehetik meg. Az offroad élmény igazán különleges és nem mindennapi ajándék. Az extrém programokat kedvelők biztosan nagyon fognak neki örülni. A terepjáróval a túra során minden akadályt együtt küzdenek le a párok, ezzel is erősítve kapcsolatukat, hiszen ez egy igazi páros program. A quaddal a túra során folyamatosan lehet száguldani és az adrenalin szintjük biztosan az egekben lesz. Az automata quad segítségével a pilisi dombvidék bejárható és a párok a túra során gyönyörködhetnek a szép tájban. Egy hétvégi programnak ez tökéletes. A 2 fő részére megvásárolható voucher májustól októberig vehető igénybe és előzetes időpont egyeztetés szükséges a túra igénybevétele előtt. A 625cc-is gépek akár úttalan utakon is segítik a párokat. Ha véletlenül felborulnak a párok, akkor sem kell kétségbe esniük, hiszen minden quad rendelkezik nyomkövetővel, így a segítség időben a helyszínre fog érkezni.

Mivel közeledik a nyár, így sokan választják úticélként a Balatont. Egyedülálló élményt vehetünk igénybe a Balatonnál is, hiszen 2 órára egy hajóskapitánnyal vitorlázhatunk. A tapasztalt szakember a párokat örömmel hajókáztatja meg a Balatonon. Siófoktól egészen Balatonfüredig tart a hajóút, amely során a párok csodálatos panorámában gyönyörködhetnek. Ez egy igazán romantikus ajándék lehet, ha merünk élni vele.