A Neuwebdesk egy olyan érintőképernyős webes éttermi rendszer, mely új lehetőségeket nyit a pincér szoftverek világában. A cég tulajdonosának és egyben a vezető programozójának, néhány évvel ez előtt jött az ötlet, hogy egy olyan rendszert és valójában egy egész céget hozzon létre, mely nem csak követi a piaci változásokat, de új trendeket is teremt.
Amikor megálmodta ezt az érintőképernyős webes éttermi rendszert, azt a célt tűzte ki magának, hogy piacon egyedülállóként, egy folyamatosan változó, élő programot hozzon létre, mely a felhasználókkal történő folyamatos kommunikációnak köszönhetően, minden egyes problémára megoldást talál, és olyan funkciókkal lesz felruházva, ami az adott piaci szükségletek szerint alakult ki.
Ennek a rendszernek az a hatalmas előnye, hogy miközben folyamatosan követi a világ változásait, reagálva a legapróbb rezzenésekre is, ezt nem úgy teszi, hogy évről évre kijön egy újabb pincér szoftver verzió és azt mindig meg kell vásárolni, hanem egy folyamatos havidíj ellenében a felhasználók mindig az elérhető legmodernebb verziót használhatják. Ráadásul, attól sem kell tartanunk, hogy a program leáll, vagy elromlik, mert bármilyen baj ütné is fel a fejét, azt a cég azonnal korrigálja, hiszen ők kezelik a szervereket, így folyamatosan biztosítva van a működés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük