szőlőmagliszt

Az egészség megőrzésének nagyon sok módja van, de valamiért ezek egyáltalán nem keresettek a legtöbb ember életében. Sajnálatos, hogy Magyarország éllovas az elhízási és szív-érrendszeri betegségek terén, hogy a rák kialakulást már ne is nagyon említsük. Valójában pedig elég lenne egy kis odafigyelés, akarat és sok minden megváltozhatna. Itt van máris a szőlőmagliszt alkalmazásának lehetősége. Egy olyan anyagról van szó, ami egyértelműen a szőlő magjából készül, miután annak szintén hasznos olajtartalmát kinyerték préseléssel. Amint ez megtörtént a magház szárítását követően megkezdődik az őrlés, majd pedig a szitálás és így készül el a szőlőmagliszt. Mit tudunk erről? Azt, hogy tele van vitaminokkal, ásványi komponensekkel, antioxidánsokkal.

Természetesen holnaptól lecserélni a jól bevált búzafinomlisztet erre nem biztos, hogy költséghatékony lenne. Általában keverni szokták bizonyos arányban. A szőlőmagliszt kiválóan alkalmazható főzésre, sütésre, de turmixok is készíthetők belőle. Az egeszsegmagazin.com oldalon nagyon részletes leírást találunk erről a termékről. A beszerzése nagyon egyszerű, hiszen már majdnem minden nagyobb áruházban elérhető, de a bioboltokban és online szintén megrendelhető a szőlőmagliszt. Nem növeli meg a vércukorszintet, valamint a helyes koleszterinszint helyreállításában ugyanúgy hatékony társunk lesz. Csak nyerhetünk vele, ha kipróbáljuk és elkezdjük rendszeresen alkalmazni. Nagyon izgalmas folyamat, ahogy megfigyeljük saját magunkon a szőlőmagliszt okozta pozitív változásokat. Kerüljön figyelmünk középpontjába az egészség megőrzés, hiszen ez mindannyiunk érdeke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük