kerékpár utánfutó

Nem kell lemondani a kedvenc közlekedési módról akkor sem, ha nagy a csomag és kicsi a gyerek! Ha Ön is a kerékpáros mozgalom elhivatott tagja, akkor a kerékpár utánfutó egész biztosan jól jön. Ezek a praktikus, ám könnyű szerkezetek sok csomagot elbírnak, ha pedig a gyerkőcöt kell naponta többször is fuvarozni, a kerékpár utánfutó azt is megoldja.

A Bikelife oldalán nagyon sok modellből válogathat. A legpraktikusabbak az összecsukható változatok, amelyek kis helyen is elférnek, könnyen felvihetőek az emeletre, irodába is. Azt azonnal előre kell bocsátani, hogy ezeket a vontatmányokat a gyártók atombiztos csatlakozóval látják el, emellett általában villámzáras szúnyoghálóval és esővédő köpennyel együtt kaphatóak.

Kényelem, biztonság, kaland a csöppségeknek. Igen népszerűek azok a kerékpár utánfutók, amelyekhez első kerék is vásárolható, ezáltal futó-babakocsivá alakítható az egész. Igazi főnyeremény! Amennyiben szeretne egészséges, sportos életmódot folytatni csemetéjével együtt, akkor erre tökéletes lesz!