Kimondta, hogy egy panelban vagy társasházban tartott macskának muszáj unalmas életet élnie?! Bár valóban kevesebb mozgástere van, mint szabadon tartott társainak, ennek ellenére rengeteg olyan kiegészítőt lehet vásárolni amivel bizony minden energiáját leköthetjük szeretett szőrgombócunknak. Ilyenek például az egészen alacsony áron megvásárolható hangot adó játékok (bár ezeknek a szomszéd, vagy akár mi magunk nem biztos, hogy fogunk örülni).

Ha azonban hajlandóak vagyunk egy kicsit jobban a pénztárcánkba nyúlni, akkor egészen komoly macskavárak is kaphatók, ahol nem csak kúszhat, mászhat négylábúnk, de körmeit is kedvére koptathatja. Azt ugye mondanunk sem kell, hogy mennyi előnye van annak, ha nem kedvenc kanapénkon teszi ezt meg.

Kevésbé ismert macskás kiegészítő a bújócső és a bújózsák, melyben kedvencük könnyedén eltűnhet a világ szeme elől, és nyugodtan kipihenheti a nap fáradalmait. Bármilyen kiegészítőt is veszünk, háziállatunk biztosan meg fogja hálálni. Ha pedig nem szeretne mélyen a tárcájába nyúlni, akkor ajánljuk figyelmébe webáruházunkat! Természetesen a kutyatulajdonosoknak is tudunk szolgálni „pár” remek játékkal. A Dog activity például kifejezetten népszerű mostanság.