OH kártya használata

Ezen az oldalon többet tudhatsz meg erről a különös meditációról, amely kártyák segítségét veszi igénybe. A módszer egy teljesen új világot tár az érkező elé. A kommunikáció, az önérzékelés és a kreativitás is fejleszthető segítségével. Ez egy meditáció, amely a tudatalatti segítségével képet formál jelenlegi saját lelki állapotunkról. Ezen felül képet kaphatunk vágyainkról és félelmeinkről is. A meditációs módszer során feltárják a problémákat és ezeknek a problémáknak a feldolgozása is megkezdődik.

A testileg ellazult és képzeleti munkára épülő terápiás eljárás elmélete a pszicho-fiziológiás ellazuláson alapszik. Tulajdonképpen ez egy vezetett meditáció, amikor a tudatalatti fedezi fel a legnagyobb problémákat. A szimbólumok használatával ezeket a problémákat kezeli, megoldja. Ezek a problémák lehetnek az előző életünkből származók, amellyel kapcsolatban a meditáció során pozitív változások érhetők el. A kezelések után komoly megkönnyebbülést érezhetünk, amely a későbbiek során pozitív hatással lesz mindennapi életünkre. Reiki Rékánál az OH kártyás meditáción kívül, még számtalan más szolgáltatást találhatunk. Az érdeklődőknek folyamatosan indítanak tanfolyamokat is az ország több részén.

 

A tanfolyamkínálatból érdemes a Reiki tanfolyamok által kínált lehetőségeket alaposan átolvasni, hiszen a reiki módszer segítségével a későbbiekben mi magunk is adhatunk kezeléseket és gyógyíthatjuk saját magunkat. A reiki egy igen különleges engergiagyógyászati módszer, ami egy kézrátétes gyógymód és az önfejlesztő módszer elegye. Több millió emberen segített ez a módszer már világszerte és mind a mai napig töretlen a népszerűsége. Az egészségmegőrzés és megelőzés szempontjából fontos szerepet tölt be mindenkinek az életében. A tünetek enyhítése és teljes elnyomása a kezelés legfőbb célja. Az energetikai blokkok oldása és a szervezet öngyógyító képességének kihasználása nagyon fontos szerepet kap a kezelések során. A tanfolyamon elsajátítható a reiki filozófiája, az életenergia működése, a csakrák működése, a test energiaáramlatainak megismerése. A tanfolyamot több helyszínen is megtartják, érdemes a weboldalon megnézni az éppen aktuális tanfolyamok listáját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük