Nyárigumi akciók

Ahogy melegszik az idő, nem árt, ha az ember tudja, hogy hol találhat pénztárbarát nyárigumikat. Az akciósgumi webáruházban igen sok abroncs közül válogathatunk. Személyautóra és teherautóra is tudunk abroncsokat vásárolni. A nyári gumikat már most érdemes beszerezni és nem szabad halogatni, hiszen a napi középhőmérséklet már jócskán ellépi a 7 Celsius fokot. Ilyenkor mindenki megrohamozza a gumis műhelyeket, de azért érdemes időben cselekedni. A nyárigumi akció már tart az akciósguminál, amely segítségével megfizethető árakon vásárolhatjuk meg a szett nyári gumit.

 

A Toyo Nano Energy 3 nyári abroncsra jelenleg 44%-os kedvezményt adnak, így 23 400 Forint helyett. 13 090 Forintért vásárolhatjuk meg. A Toyo gyárat 1945-ben alapították meg Japánban. 1966-ban már képviselettel rendelkeztek és gyártó üzemet nyitottak Amerikában. Az amerikai autósport kiemelkedő szereplője v olt a Toyo az 1980-as évektől. Mára már sok autógyártó első szerelésű abroncsaként ismerhetjük meg, így a Toyota, a Nissan vagy akár a Lexus személygépjárművek esetében. A Falken egyik legkedveltebb abroncsa a Falken ZE914 MFS jelenleg 15 540 Forint, amely 27 790 Forintról lett leárazva. A Falkent ma már a világon a 6. legnagyobb gumiabroncsgyártó és közel 23 000 munkatársat foglalkoztat.  Gyári felszerelésű és csere gumikat gyárt, amelyeket az európai piacokon értékesítenek. A nyári gumikon kívül téli abroncsokat és négyévszakos abroncsokat is gyárt.

 

Láthatjuk, hogy egy abroncsra közel 50%-os árengedményt is adnak. Ha ezt egy teljes garnitúrára levetítjük, akkor hatalmas megtakarítást érhetünk el, amely néhány abroncs esetében akár a 80 000 Forintot is megközelíti. A webáruházban pillanatok alatt kosárba helyezhetjük a termékeket.  Az abroncsokat akár flottakedvezménnyel is megvásárolhatjuk, amelynek segítségével további engedményeket érhetünk el. Az egyedi kedvezményekkel kapcsolatban érdemes az ügyfélszolgálatot megkeresni.  Az országban az. egyik legnagyobb. abroncskereskedő cég az akciósgumi, így itt akár több garnitúra abroncshoz kedvezményesen is hozzájuthatunk, úgy, hogy biztosak lehetünk a termékek minőségében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük