Pályázattal kombinált hitel

Ma már nem csak a pályázatokkal lehet pénzhez jutni, ha egy-egy vállalkozásnak sürgősen forrásra van szüksége. A pályázattal kombinált hitel lehetőségek teljes tárházát kínálja fel a vállalkozásoknak és a nagyobb vállalatoknak a Forráscentrum. A kombinált mikrohitel lehetőségek mindenki előtt nyitva állnak.

A pályázatok elkészítésében és a hitelügyintézésben is segítenek a szakemberek amennyiben erre az adott vállalkozás részéről igény mutatkozik. A KKV-k gyakorta szembesülnek azzal, hogy a cég fejlődése szempontjából már nem lesz elég csak a pályázatokon elnyerhető összeg, hiszen további forrásokra is szükség lesz. A legoptimálisabb és a legjobb feltételekkel rendelkező hitellehetőségek felkutatásában csak szakember segíthet. Ingatlanépítésre, telephelyfejlesztésre, használt gépek beszerzésére, tehergépkocsik vagy céges autók vásárlására is segítséget jelenthet a hitel. A hitele ezen felül ÁFA finanszírozásra és likviditási problémák megoldására is tökéletes.

Arra is lehetőség van, hogy a pályázatokat hitellel kombinálják, így két helyről érkezhet meg egyszerre a vállalkozás fejlesztéséhez szükséges forrás. A pályázatokkal együtt jár az üzleti terv elkészítése is, amely komoly szakértelmet kíván. Sajnos ma már nem elég pusztán adatokkal alátámasztani a pályázatot, hanem szakértelemmel szükséges azt összeállítani. Az sem mindegy, hogy az adott vállalkozás melyik pályázat iránt érdeklődik, mert az is elképzelhető, hogy már eleve vesztésre van ítélve az igyekezete. A szakemberek pontosan tudják, hogy az adott pályázat mely vállalkozásoknak hozhat pozitív bírálatot. Érdemes a Forráscentrum szakember gárdájával a megbeszélést lefolytatni, hiszen ők mindig az adott vállalkozás megismerése után ajánlanak fel pályázati lehetőségeket. Folyamatosan szem előtt tartják, hogy az adott vállalkozásnak vagy vállalatnak mihez és mekkora forrásra van szüksége és csak azt a pályázatot javasolják, ahol remény van annak elnyerésére. Ezen felül ingyen elérhető szolgáltatást is kínálnak a hírlevelek személyében, amelyekben minden alkalommal a legfrissebb pályázatokat ismertetik a regisztrált tagvállalatokkal. Ezeket a lehetőségeket egy vállalkozásnak sem érdemes kihagynia és érdemes pályázáskor szakember segítségét kérni. A pályázatírás sikerdíjas, amely szintén kedvező lehet az érdeklődőknek.