spray

Az ipari sprayek családjába nagyon sok olyan termék tartozik, amelyek a barákcsolás területén, vagy otthon a ház körül történő javításoknál igazán hasznunkra válnak. A csavarlazító spray pontosan egy ilyen típusú termék. Bizonyára sokszor kerülünk olyan helyzetben, amikor pontosan egy fújásnyi csavarlazító sprayre lenne szükség. Ilyen eset a nyikorgó hálószoba ajtó megjavítása, vagy a bicikli ülést erősítő csavar meglazítása.

Ez a típusú ipari spary általánosan felhasználható csavarlazításra, valamint zajcsökkentő és csúszást elősegítő kenőanyagként is. És hogyan kell használni? A válasz egyszerű, pontosan ugyanúgy, mint bármelyik másik ipari sprayt, vagy egyáltalán bármilyen sprayt. Azt a részt amit javítani szeretnénk azt jó bőven fújjuk be és hagyjuk hatni.

Fontos megjegyezni, hogy kiváló kúszó tulajdonságának köszönhetően a legkisebb hézagba is képes behatolni. A csavarlazító felhasználható ugyanakkor a berozsdásodott csapok, csavarok oldására, és ez a magas lazító és oldó tulajdonságának eredménye. További felhasználási területe lehet a gép ipar is, hiszen a nagyobb mechanikai alkatrészek tisztítására és nyílt láncok, fogaskerekek csúsztatására is alkalmazzák.

Az ipari sprayek nagy segítséget nyújtanak a különböző iparágak területén, egyszerű használatuk és könnyen beszerezhetőségük miatt. Sok olyan váratlan eset van, amikor határozottan egy ilyen csavarlazító, vagy akár más ipari spray oldja meg a problémát. Éppen ezért is ajánlott az otthoni háztartásban egy-két ilyen terméket beszerezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük