Szereti ha igazi, magyaros vacsora kerül a család asztalára? A régi idők receptje szerint készült, hagyományos szalonna, kolbász éppen megfelel erre. A hazai ízfokozó-, és adalékanyagoktól mentes húskészítmények fogyasztását bárkinek nyugodtan ajánljuk. Magyar paprika, hazai foghagyma, hagyományos füstölés. A Tóalmási Húscsarnok készítményeit is ez jellemzi. Nem tudja, hogy hol lehet ilyen hazai ínyencségeket vásárolni? A Tóalmási Húsbolt és Pecsenyés weboldalán megtudhatja hogy országszerte hol kaphatóak.

Honlapjukon tájékozódhat a tradicionális ételek készítéséről, és receptötleteket is talál, amiket ezekből az alapanyagokból elkészíthet.

Számukra a vásárlóik megelégedése a legfontosabb. Ritkaság számba megy az olyan hentesüzlet, ahol ennyire odafigyelnek a vásárlók igényeire. Nem titkolt céljuk, hogy a hazai termékek minél nagyobb népszerűségre tegyenek szert, minél több család asztalára kerüljön belőlük.

Ha többet szeretne tudni a Tóalmási kolbász különlegességekről, látogasson el a Tóalmási Húscsarnok valamelyik boltjába, és kóstolja meg a hagyományos hústermékeiket. Az üzletekben kapható többnyire kapható szeletelt termékek vásárlása előtt mindig győződjön meg róla, hogy milyen tartósítószereket tartalmaz.