A gyerekek imádnak a földön játszani, a szőnyegen hasalva tévézni, de ha egy szuper babzsák fotelen vagy párnán tehetik meg ugyanezt, akkor hidd el nem kell többet amiatt aggódnod, hogy felfáznak. A babzsák gyerekeknek ezer és egy formában használható.

Hengeres formájú, keményre tömött puff is lehet, esetleg egy lazán szétterülő babzsákpárna, amiből fotelt is gyurmázhat. Kiváló hőszigetelő, színes és mókás bútordarab. Lehet rajta ülni, játszani, feküdni, olvasni, ugrálni, és ráadásul piszkosul kényelmes.

Ha egy kis színt vinnél a gyerekek szobájába, akkor ez a tuti megoldás. Könnyű, így bárhová magukkal vihetik. A babzsák minden családban sikert arat, csak a megfelelő méretet, formát és színt kell eltalálni.

Ha bekukkantasz a Huppanjbele webáruházba, akkor nem kizárt, hogy már a raktáron lévő „Fogd és vidd” termékek között megtalálod álmaid bútordarabját, innét 10% kedvezménnyel meg tudod vásárolni. Ha egyedi darabot szeretnél, akkor a webáruház munkatársaitól minden segítséget megkapsz. Egy fontos szempont az anyagválasztáshoz: a babzsák gyerekeknek akkor az igazi, ha könnyen tisztán tudod tartani. Rendeld külső huzattal, akkor ennek sincs akadálya. Néhány mókás babzsákfotellel pillanatok alatt feldobhatod a saját és család hangulatát is.