szűz csillagjegy

Az asztrológia igen érdekes tudományág, amiben nagyon sokan hisznek, így nem meglepő, hogy vannak, akiknek első dolguk elolvasni a horoszkópjukat, amikor újságot vesznek a kezükbe. Jó gyakorlati érzékkel, kutató elmével és kitűnő kézügyességgel rendelkeznek a Szűz csillagjegy szülöttei. Továbbá fontos számukra a mindennapi hasznos tevékenység, magas intelligenciával bírnak, mindenképp meg akarják érteni a világ dolgait, ezért célszerű a kritikus észrevételeikre odafigyelni.

Mindazonáltal a Szűz csillagjegy képviselői nem szeretnek fókuszban lenni, inkább a háttérben maradnak. Mindig rendet tartanak maguk körül, jól be tudnak illeszkedni a környezetükbe, családi, baráti és munkahelyi közösségbe. A Szűz megbízható, segítőkész, aki előrelátóan igyekszik hosszútávon gondolkozni és a realitásnak megfelelő döntést hozni. Nyugalmat számára a rendezett magánélet, az anyagi stabilitás és biztonságos állás adja meg leginkább.

Tehát a Szűz csillagjegy szülöttei csupa jó tulajdonsággal vannak felruházva. Aki nem az asztrológia témájában szeretne olvasgatni, annak érdemes olyan weblapot felkeresnie, ami csupa szórakoztató írásokat foglal magába. A colore.hu portálon például visszaidézhetjük gyermekkorunk csodás időszakát, olvasva a kedvenc idézeteinket a 45 éves Micimackótól. Egyik igazán aranyos bölcselete úgy szól, hogy „A folyók tudják, mi a lényeg: minek rohanni? Egyszer úgyis odaérünk.” 1977. március 11-én került bemutatásra a Micimackó kalandjai című egész estés Disney rajzfilm, ami Alan Alexander Milne meséjén alapszik.

A colore.hu weboldalon megtudhatjuk azt is, hogy a készítői különleges formáját választották a mesélésnek, mert elsőkként láthatóak a valódi plüssből készült figurák és egy igazi gyerekszoba, ezt követően leshetünk be fokozatosan a könyvbe, ami a kedves mackó történetét meséli el. Szinkronosan Micimackó története 1988-ban jelent meg, Sinkovits Imre felejthetetlen hangján. A kedves bemondásokat, bölcseleteket a colore.hu weblapon olvashatjuk el, ami gyermekkorunk békés, boldog napjaira emlékeztet.