Azok közé a lányok közé tartozom, akik még sosem vettek részt egy lánybúcsún sem. Amikor a családban került megrendezésre egy-egy ilyen esemény, én sosem voltam részese, hiszen túl fiatalnak számítottam, most, hogy már korban készen állok egy ilyen ünneplésre, nem adódik számomra lehetőség, hiszen barátnőim közül még senki sincs olyan komoly kapcsolatban, hogy a közel jövőben esküvő legyen belőle.

Hatalmas meglepetésként ért azonban, amikor érkezett egy meghívó a gimis legjobb barátnőm nővérétől, miszerint hivatalos vagyok egykori barátnőm lánybúcsújára. Kicsit kellemetlen helyzetbe hozott a levél, hiszen alig tartom már a kapcsolatot vele, és azt sem tudtam, hogy megházasodik, azonban, ha ez volt a kívánsága, vagy testvére úgy ítélte meg, hogy ott kell lennem, nem kérdőjelezem meg döntésüket. Alig két nappal később egy esküvői meghívó is érkezett, így biztos voltam benne, hogy nem véletlenül küldték ki nekem az invitációt.

Izgatottan vártam a napot, hiszen a programterven kívül semmiről nem tudtam, csak arról, hogy a menyasszony előtt kell a megadott helyszínre érkeznünk egy gyors megbeszélés miatt. Így is történt és sikerült mindent egyeztetnünk, valamint nővére kiosztott mindegyikünknek egy egyenpólót, amit egész nap viselnünk kellett. Szuper kinézetű lánybúcsú pólók voltak, élénk és poénos mintával, illetve a tapintásuk alapján minőségi daraboknak is tűntek. Meg is kérdeztem barátnőm nővérét, hogy honnan szerezte be őket.

Azt a választ kaptam, hogy a lolmarkt.hu-ról rendelte meg a póló szettet, ahonnan már többször vásárolt egyéb egyedi ajándékot másoknak is más alkalmakra. Állítása szerint nagyon megbízhatóak és rendkívül jól, profin dolgoznak. A pólók prémium pamutból és pamut-poliészter keverékből készülnek, a nyomtatott minták pedig transzfer vagy szitanyomással kerülnek a ruhákra, amely szuper tartós végeredményt biztosít.

Egyedi elképzeléseid megvalósításában is a rendelkezésedre állnak, amelyekről az üzleteikben tudsz egyeztetni velük, azonban webáruházukban is igen sokszínű a kínálat, így ő is ott találta meg a tökéletes lánybúcsú pólókat. Ki tudta választani a pólók színét is, amely egy szuper lehetőség, tekintve, hogy barátnőm nem egy tipikus rózsaszín kedvelő, így volt lehetőség a „fiúsabb” színeket előnyben részesíteni. Szuper gyorsan megérkeztek hozzá a termékek, és bár azt mondta, izgult kicsit a méretek miatt, nem aggódott, hiszen mérethiba esetén díjmentesen kicserélik a pólókat.

Szuper cégnek hangzott, és a kezemben tartott termékükkel teljesen meg is győztek erről, így elraktároztam nevüket arra az esetre, ha legközelebb valamilyen egyedi ajándéktárgyra lenne szükségem.

A lánybúcsú egyébként szuperül sikerült, barátnőmmel nagyon jót beszélgettünk, és minden elmaradást bepótoltunk, majd egy hatalmasat buliztunk az igazán menő pólóinkban, én pedig tudtam, hogy ennél jobb első lánybúcsúm nem is lehetett volna.