Feltehetően mindenki családjában van legalább egy ember, akit semmilyen úton-módon nem szeretne látni. Sőt, a nem szeretne látni gyenge kifejezés, inkább úgy mondom: akinél bármit megtenne azért, hogy ne kelljen vele találkozni.

A mi családunkban ez a nagynéni, aki feljogosítva érzi magát arra, hogy az összes élőlényt megítélje nemcsak maga körül, hanem a világon mindenhol: politikusok, filmsztárok, énekesek… Senki sem menekülhet a kíméletlen megjegyzései elől.

Ezzel még nem is lenne nagy baj, hiszen a szerencsés felsoroltak tőlünk távol élő emberek, így semmit nem kell hallaniuk a mocskolódásból.

Mi azonban nem vagyunk ilyen kiváltságosak: évente legalább kétszer meg kell látogatnunk a kedves rokont.

Egyedül annyi szerencsénk van, hogy Veszprémben lakik, így úgymond megvan a biztonságos távolság.

Nem valami nagy kedvvel ültünk be az autóba bátyámmal: olyan sok éve kell már ezt elviselnünk, hogy nem is értjük, hogy nem ütközött ki rajtunk valamilyen pszichoszomatikus tünet.

Éppen kezdtünk beletörődni a sorsunkba: tudniillik abba, hogy kénytelenek leszünk ezúttal is végig hallgatni a minket érő, cseppet sem jóindulatú kritikákat.

Lassan, de biztosan haladtunk a kíméletlen személy lakóhelye felé, amikor valami váratlan dolog történt.

Az autó motorja nem igazán funkcionált rendesen, mivel olajra volt szüksége.

A szüleink természetesen minket gyanúsítottak meg azzal, hogy valamit babráltunk az autón, csak azért, hogy végre elkerülhessük ezt a találkozást.

Nem mondom, hogy nem fordult meg ilyesmi a fejünkben, de azért ennyire nem voltunk merészek.

Gyorsan utána is néztünk az interneten a megoldásnak, kíváncsiak voltunk, hogy milyenek lehetnek a motorolaj árak.

Az olajwebshop.hu-n található motorolaj ár aztán igazán elnyerte a szüleink tetszését.

Sőt, nemcsak az ár, hanem maga az olajwebshop.hu-n elérhető széles választék.

Ezen az oldalon ugyanis nemcsak személyautóhoz való motorolaj vásárlására van lehetőség, hanem motorkerékpárhoz, kertigéphez, vízijárműhöz, valamint teherautóhoz is.

Arról nem is beszélve, hogy az olajwebshop.hu jó minőségű kenőzsírt, továbbá fékfolyadékot is biztosít számunkra, ha éppen arra lenne szükségünk.

Végül, az olajwebshop.hu megmentette az autónkat.

Ennek egyrészt örültünk, másrészt viszont el is szomorodtunk, hogy mégiscsak be kell adnunk a derekunkat, és meg kell látogatni a rettegett nagynénit.

Az autó persze, jobban süvített, mint valaha, hála az olajwebshop.hu-nak.

Csak azt nem értettük, hogy a nagynéni miként változott át hirtelen egy valóságos sárkányból egy szelíd és kedves teremtéssé.

Teljesen érhetetlen volt.

Nem tudhatjuk persze, hogy ő is nem-e rátalált – épp a megérkezésünk előtt – az olajwebshop.hu-ra, ami teljesen megváltoztatta a vérmérsékletét.

Biztos vagyok benne, hogy valami ilyesmi történhetett, és amikor meglátta, hogy ennyi, jó minőségű gyújtógyertya és motorolaj vásárlására van lehetőség az olajwebshop.hu-n, tudta, hogy már nincs értelme elégedetlenkednie senkivel.

Tudom, kicsi a valószínűség, hogy ez történt, de mi a bátyámmal ezt a történetet meséltük egymásnak hazafelé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük