Egy honlap látogatottság növelése és a seo, szorosan összefüggenek. Az érdeke viszont az, hogy sok marketinggel foglalkozó ember, vagy cégtulajdonos sem tudja, mi az a seo, amikor beszélek róla. Igen, ez valóban kellemetlen, de ha senki nem mondja el nekik, akkor honnan kellene ismerniük? Erre vagyunk mi.
Azzal szerencsére ma már mindenki tisztában van, hogy egy jó honlap elengedhetetlen. De nem mindegy, hogy az emberek megtalálják e. Lehet akármilyen profi, szép és logikusan felépített honlapunk, lehet akármilyen jó és olcsó a termékünk, ha az emberek nem találkoznak vele, akkor vásárolni se fognak.
Erre van a látogatottság növelés. Ahogy a nevéből is egyértelmű, a lényege, hogy minél több ember jusson el az oldalunkra, lehetőleg a potenciális ügyfelek közül. Erre több praktika is létezik, melyek közül az egyik első kell, legyen a seo. Ennek lényege, hogy időről időre, gondosan megtervezett, a keresők számára ideális szöveges elemek feltöltésével elérjük, hogy a mi weblapunkat a lehető legértékesebbnek érzékelje a keresőprogramok rendszere és így azt a találati lista elejére sorolja.Ha pedig ezt a profi szövegekkel sikerül elérnünk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az emberek számára szem előtt leszünk, így megtalálnak minket és vásárolni is fognak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük