Ki ne emlékezne azokra a régi szép időkre, amikor még mi is gyermekek voltunk és egy-egy búcsú alkalmával bemászhattunk az ugrálóvárba. Nekem, személy szerint a légvár volt az egyik kedvencem, az összes ilyen jellegű játék közül, olyan nem volt, hogy legalább egy menetet ki ne könyörögtem volna Anyunál.
Ma már, képzeljék el, nem csak gyermekek részére készítenek ilyen légvárakat, de felnőtteknek is.
A légvár bérlés merőben új irányt vett az elmúlt néhány évben, ami egyrészt a növekvő igényeknek, másrészt az egyre fejlődő megoldásoknak köszönhető.
A gyermekek számára készített légvárak spalettája is eszméletlen mértékben kibővült, kezdve a hagyományos, pici, vár alakú megoldásoktól, a különböző csúszda jellegű állatformákon keresztül, egészen a több szintes, mozgó, változó légvárakig.
A felnőttek számára készített légvárak pedig inkább a kihívásra fektetik a hangsúlyt, egyfajta erőpróba elé állítva a jelentkezőket, melyet, ha teljesítünk, az felér egy komoly edzéssel és így aktív kikapcsolódást nyújt a tizennyolc év felettieknek is.
Bár ma már egyre több cég foglalkozik, igen komoly szinten légvár bérléssel, érdemes már most elkezdeni a jövő évi események szervezését, nehogy lemaradjunk a legjobb lehetőségekről, főleg, ha ez gyermekünk boldogságához tehetne hozzá, mondjuk, egy a barátainak szervezett születésnapi partin.