Magyarországon nagyon sok szép hely megtalálható, ahol én is szívesen laknék. Vannak nagyon jó városok is, ha valaki nem falun szeretne lakni. Például Budapest, Debrecen, Győr és Veszprém is ilyen. Ezekben a városokban mindenki megtalálhatja a helyét. Sok munkahellyel rendelkeznek. Ha családiházas csendes helyen szeretnél lakni, akkor mindenhol lehet találni olyan környéket, ahol ez megvalósítható és viszonylag biztonságos a gyerekekre nézve is.

Amikor úgy döntöttünk, hogy elköltözünk, akkor nem volt kérdés számunkra, hogy kertvárosba szeretnél lakni. Ki is néztünk Veszprémben egy nagyon jó környéket és szerencsére sikerült olyan házat találnunk, ami megfelelt az elképzeléseinknek. Ehhez viszont először el kellett adnunk a saját lakásunkat.

Az eladási folyamathoz felkértünk egy ingatlan értékesítőt, hogy segítsen nekünk. Megakartuk könnyíteni a saját dolgunkat, hiszen sosem csináltunk még ilyet és mindenképp jó áron és zökkenőmentesen szerettük volna eladni az ingatlant.

Ehhez szükség volt energetikai tanúsítványra is, amit az Ecoteam csapatával csináltattunk meg.

Miért őket választottuk?

Nagyon megbízhatóak, gyorsan dolgoznak és szakmailag is kiemelkedőek. Az energetikai tanúsítvány letöltése is nagyon könnyedén ment az oldalukon keresztül. Ha esetleg te is szeretnéd, hogy az energetikai tanúsítvány letöltése gördülékeny legyen, akkor a honlapjukon minden információt megkapsz hozzá.

A szolgáltatásról még vélemények is olvashatók a weboldalon ezért, ha biztosra szeretnél menni és több véleményt is meghallgatnál az Ecoteam-ről, akkor erre is van lehetőséged.

Magyarország egész területén dolgoznak, így akárhol is laksz abban biztos lehetsz, hogy hozzád is kimennek majd. A távolság számukra nem akadály. Ha energetikai tanúsítványra van szükséged, mert elszeretnél adni egy ingatlant vagy olyan pályázatot szeretnél benyújtani, amihez erre szükség van, akkor keresd fel őket minél hamarabb.

Ha későn jutott eszedbe, hogy ilyenre is szükséged van, vagy eddig csak halogattad, akkor is van egy jó hírem a számodra. Akár 12-24 órán belül már el is készítik ezt a papírt neked. Persze ez attól is függ, hogy mikor tudod őket a helyszínen fogadni és milyen hamar tudnak kiérni hozzád, hogy a szükséges méréseket elvégezhessék.

Amennyiben biztos kezedbe szeretnéd adni az energetikai tanúsítványod elkészülését, akkor keresd bizalommal az Ecoteam csapatát!