Fogorvoshoz menni, soha nem egyszerű. Mintha bele lenne égetve a genetikánkba, viszolygunk beleülni a fogorvosi székbe, még akkor is, amikor csak konzultációra érkezünk és biztosan nem csinálnak semmit a fogainkkal.
Éppen ezért, megtalálni a megfelelő fogorvost, akiben megbízunk, akit el tudunk fogadni, nem egyszerű feladat. Legtöbbünknek megvan a jól bevált fogorvosa és nem szívesen váltunk.
De vajon biztosak lehetünk-e benne, hogy a megfelelő helyre járunk? Sajnos ha nem, az csak akkor derül ki, amikor már nagy a baj. Érdemes tehát, néha legalább egy-egy komolyabb beavatkozás előtt több helyre is elmennünk konzultációra.
Ha elfogadják a javaslatomat, az egyik ilyen hely mindenképen a Kondorosi fogászat legyen, mely az egyik legkiválóbb fogorvos 11 kerületben
Az ebben a fogászatban dolgozó fogorvosok újbuda legjobbjai között vannak, felkészültségük, tapasztalatuk és a páciensekkel való bánásmódjuk kiemelkedő.
Amennyiben nincs lehetősége több fogászat meglátogatására, akkor főként ajánlanám őket, mint megbízható fogorvost újbudán. Tehát, ha fogorvos 11 kerület akkor Kondorosi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük