Igen kényes helyzeteket teremthet, ha eldugul a lefolyó. A fürdőszoba használhatatlanná válik és a kellemetlen szagokkal is meg kell küzdenünk. Ilyenkor csak egy profi segíthet. Persze próbálkozhatunk az ismert házi praktikákkal és a jól ismert vegyszerekkel is elhárítani a problémát, de sok esetben ez nem lesz hatékony. Azonban a szakemberek számára a duguláselhárítás a II. kerületben jelent nagy kihívást. Budapesten és az agglomerációban igen sok munkájuk van a szakembereknek, hiszen ez egy elég sűrűn lakott terület, így a megoldandó probléma is több.

De a duguláselhárítás a II. kerületben így is megoldható a néhány órán belül. Nem kell tehát napokig nélkülözni a fürdőszoba használatát, és a konyha lefolyó is ismét tökéletes állapotba hozható. Éppen ezért nem szabad halogatni a mesterek értesítését.

Ha a legegyszerűbb házi módszerek nem segítenek, rögtön a profikhoz kell fordulni. Szerencsére a duguláselhárítás a II. kerületben olyan szolgáltatás, amelyet a nap 24 órájában igénybe lehet venni, még hétvégén és ünnepnapokon is. A tapasztalt szakemberek hamar kiérnek a helyszínre, és modern műszereik segítségével pillanatok alatt feltérképezik a helyzetet. Szintén a korszerű berendezéseiknek köszönhető, hogy a duguláselhárítás a II. kerületben sem igényel bontást az esetek nagy részében.

Így olcsón megúszható a javítás. A dugulás elkerülhető a lefolyók rendeltetésszerű használatával. Ne öntsünk szilárd ételmaradékot a lefolyóba, és védekezzünk szűrőkkel az egyéb dugulást okozó tényezők ellen!